Última hora Tour do Rio, final.


Photo©: Laura Frazer

Escribo desde la inmensa habitación del hotel, después de haber comido y descansado en la concurrida playa de Copacabana. Me siento especialmente feliz, tras conseguir avanzar un puesto en el último suspiro y acabar en el noveno puesto de la General Final, rodeado de corredores Continentales y segundo en la Montaña, delante de gente que sube realmente rápido. Síííííí!!!!!!!!!!

5 comentarios:

Xocas dijo...

¡Enhorabuena! Me alegro por tí.

Nil Cabutí Borrell dijo...

Felicitats!! Ja deu fer un parell d'anys que segueixo a diari el teu blog. Ara jo me n'he fet un perquè me'n vaig a acabar la uni a la Xina. Hauré de deixar la bici aquests dos anys que hi estaré, la trobaré molt a faltar, però segur que seguint blogs com el teu mantinc la il·lusió per tornar més motivat que mai! Segueix així Ibon.
Nil

obv dijo...

FELICITATS! sóc un fiel seguidor al blog desde fa tres anys, no em perdo cap entrada! un exemple a seguir per els valors que transmets sobre la bici i la forma de viure-la. FORÇA!!!

Jaime dijo...

Saludos, enhorabuena txapeldunak... veo que todavía sigues dando guerra. Animo y "palante"

Anónimo dijo...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.